Etiketter

,

Vad härligt det är med vinter! Jag åker mycket längdskidor nu när det finns snö, det är så härligt! Jag flyger fram med min egen styrka som enda motor! Samtidigt får jag mycket tid att fundera ut roliga pysselprojekt när jag glider fram i spåren. Det jag ska visa idag är ett sådant.

Jag var på Röda Korset för att köpa böcker före jul och då kunde jag inte låta bli att köpa den fula, orange väckarklockan i plast som stod på en hylla. Ja, ful. Orange halvgenomskinlig plast, rund och med en gammaldags ringklocka på.

Jag visste att jag inte ville ha en ny väckarklocka, speciellt inte en orange. Alltså målade jag den med ganska mycket vit gesso, så att den blev rätt så vit. Jag målade också på plasten framför själva klockan, men torkade av med en baby wipe direkt, så det bara blev lite suddigt.

Sedan var det ”bara” att flippa ur med dekorationer. Klicka på bilden längst ner i inlägget för att komma till Pysseldags-bloggen, där du kan läsa mer om vad jag använt till klockan.

Det är roligt att göra sådana här alster, när man bara följer flödet och inte tänker så mycket på att det man gör ska passa i en viss mall.