Etiketter

, , , ,

Idag är en dag som egentligen firas mest av våra engelskspråkiga grannar men som är en ypperlig högtid för alla kortmakare. Man måste ju inte ge ett alla hjärtans-kort till sin bättre hälft enbart, utan till den eller de som betyder mycket i ens liv.

Jag har fått en beställning på en tag till alla hjärtans dag och när jag väl var igång gjorde jag ett par. Det är så roligt att göra tags, det är ett lagom stort format där man kan leka med hela spektrat, från bakgrund till de sista dekorationerna.

Tag nr 1 har jag färgat in med en rosa distressdyna. Stämpeln jag har valt, Kärleksrecept, är ganska stor. De dekorationer jag har valt går i vitt, för att matcha min fina rosa tag.

 

Tag nr 2 är lite mer diskret. Jag har färgat in den med brun dyna och sedan dekorerat med rubons i form av klockor och stjärnor. Jag ville få fram en känsla av steampunk, så jag satte dit ett par kugghjul på slutet, tillsammans med ett par hjärtan i kork och några små runda enamel dots. Ett hjärta stämplade jag med röd dyna, för att få en kontrast till de murriga bruna och svarta nyanserna.

Oavsett vilken stil du gillar – visa dina nära att de är viktiga. Kanske med rosa och spets, kanske med steampunk. Klicka på min signatur här nedanför för att komma till Pysseldags och läsa mer om hur jag har gjort mina tags.