Etiketter

, , , , , , , , , , , ,

Idag är det tisdag (igen) och jag har tolkat Veckans skiss! Den här veckan är det skiss nr 172, en inspirerande skiss med mycket utrymme för egna tolkningar och egen skaparglädje.

VS 172 b

Jag har gjort ett julkort i traditionella färger och ett färglagt Magnolia-motiv. Motivet är färglagt med Copics, och som du säkert ser är de röda färgerna inte helt enkla att tygla. Jag brukar vara superförsiktig och nästan undvika att använda rött när jag färglägger, men sen kan jag inte låta bli ändå. Jag har stämplat och färglagt på ett halvblankt tjockt papper (4 CC) som inte suger åt sig så mycket färg. Det blir enklare att blanda nyanserna och få till de subtila skiftningarna då.

VS 172 aKortet är gjort med papper från Basic Greys kollektion 25th and Pine. Fina papper med roliga detaljer och en skön mix av traditionella och inte så traditionella färger. Tårtpapper och papperssnöre låg och skräpade på bordet, bland en massa annat jox. Häftklamrar i glada färger är kul att piffa med ibland.

VS 172 c

Vill du också tolka skissen? Klicka på LÄNKEN för att komma till det senaste inlägget hos Veckans Skiss. Tack för att du tittade in idag, välkommen åter!

Annonser