Etiketter

, , , , , , , , ,

Min vän Sofia skickade ett sms för ett tag sedan och bad mig göra en sak till en julklapp. Hon skulle överraska sin sambo med en burk full av överraskningar (men utan chips) för 2018 och ville att det skulle vara en unik burk. Jag köpte en burk chips och åt upp chipsen, sedan satte jag igång. Sofia ville att burken skulle vara blå, gärna ha något med 2018 på, och lite kärlek också.

Burken 1

Sofia och hennes sambo gillar att vara ute, segla och cykla. Det ville jag få med när jag dekorerade burken. Jag ville också få med Sofias fotointresse. Stjärnorna är ju självklara!

Helt medvetet har jag satt skarvarna på lite olika ställen, det blir så snyggt när man färgar alla kanter riktigt mörka – det blir en bra kontrast mot de pastelliga färgerna på pappren.

Burken 2

Burken blev klar tre dagar före jul och jag slog in den i en massa bubbelplast och skickade den till Sofia. Jag tror hon blev nöjd. 🙂

Burken 3

Pappren kommer från Maja Design (olika kollektioner). Filmrullen är det sista jag hade av en snygg dekoration från Tim Holtz.

Vill du veta mer? Fråga gärna i kommentarsfältet. Jag svarar så fort jag får tid.

Annonser