Etiketter

, , , , , , , , , ,

Peter Pan 1

Jag gillar verkligen att kladda med färg och experimentera. Dessvärre är inte mina händer kopplade direkt till den del av hjärnan som projicerar målbilden, utan de har liksom en egen version av min tänkta slutprodukt.

Peter Pan 2

Jag hade tillbringat en kväll med Pinterest och pinnat massor av AJ-grejer när jag faktiskt såg en grej som gav mig den där ”måste testa nu”-impulsen. Upp och iväg, liksom. Så jag högg tag i några sprayflaskor med glimmer mist, slog upp ett nygrundat uppslag i min Art Journal (en utgåva av Det blir bättre i vår av Gustaf Rune Eriks som jag köpt på loppis) och sprayade loss.

Peter Pan 3

När det hade torkat och jag tittade (lite lätt frågande) på mitt uppslag tog det några minuter innan jag kom på vad det skulle bli. Förlagan på Pinterest hade blivit något helt annat… Min bild var en tydlig stjärnhimmel som bara väntade på Peter Pan! När jag kom på det gick det inte att tänka något annat.

Peter Pan 4Jag förbättrade bakgrunden lite med mer glimmer mist som jag stänkte på, sedan skrev jag ut några silhuetter av Peter Pan när han flyger i väg med barnen, googlade några lämpliga citat och stämplade stjärnor. Vips klart! Det blev inte alls som jag trodde, men det blev bra!

Peter Pan 5

Annonser