Etiketter

, , , , , , ,

Nästa utmaning var att göra ett kort på temat resa. Jag funderade ett tag. Gör man ett kort som det står trevlig resa på? Nä, ett sånt ger man ju inte bort… Inflyttningskort, räknas det som resa? Nä, inte på det sättet… Mahlin satt bredvid och sjöng ”life is a highway, I want to ride it, all night looooong”… Och Anncha och Lisa satt mittemot och muttrade om cyklar i dekorationskit… Bingo!!

Linköping resa kort 1

Jag hade köpt en vacker höghjuling i metall i butiken på plats (Kias butik). Satte igång att riva remsor av blå och gröna mönsterpapper från Gummiapan, skar till kanterna och limmade… Det blev för rent. Tog lite gesso på ett bonuskort och så ”hackade” jag med kortet så färgen satte sig i ränder. En ruta kinesisk boksida, lite svart cardstock och lite färgskvätt… Jag använde min mini-dymo för att skriva ut textremsorna. Som enda dekoration satte jag en kartpil ovanför ”Life”. Jag blev nöjd!

Linköping resa kort 2

Du vet, när man börjar på ett nytt alster och det man har i huvudet inte alls liknar verkligheten? Här var det så. Sen lyckades jag överträffa min tanke. Hurra! Visst är höghjulingen fin? 🙂

Annonser