Etiketter

, , , , , , ,

Det är samma varje år. Svårt. Tidspress. Många idéer och högt ställda förväntningar. Prokrastination. Att göra kort till dem som står mig närmast är svårt, och jag drar mig för det, samtidigt som jag tycker det är kul att göra kort som jag vet uppskattas.

Min bästis fyller år idag och jag hade skjutit upp kortet hela veckan… men i morse var sista chansen att få till något så medan maken cyklade runt i skogen så satt jag med kaffekopp och en massa kortmakargrejer vid köksbordet i stugan och pysslade. Jag är barnsligt förtjust i Santoros Gorjuss-motiv, så jag färglade en sådan stämpel med mina Copics och matchade med ett par mönsterpapper.

För att göra kortet extra festligt, gjorde jag en stor blomsterbård på ena sidan av motivet, i regnbågens färger. Några extra rosa blommor har smugit sig in i raden också, tillsammans med paljetter i regnbågsfärgerna.

Hon blev glad för kortet, min bästis. Och presenten. Så nu är det bara att köra vidare med nästa projekt. Och kanske ha lite mer framförhållning… 😉

Annonser